Ирак няма да поиска всички военни служители на САЩ да

...
Ирак няма да поиска всички военни служители на САЩ да
Коментари Харесай

Ирак постепенно намалява американските военни сили в страната

Ирак няма да изиска всички военни чиновници на Съединени американски щати да изоставен страната неотложно. За задачата се изготвя проект, който ще планува съответни стъпки за постепенно пренасяне на американските войски от Ирак, съобщи военният представител Абдул Карим Халаф, представен от БНР.

Той уточни: " Иракското държавно управление се е подготвило за началото на изтеглянето на американските войски от страната. Дейностите на интернационалната коалиция в Ирак ще бъдат лимитирани до съвещания, въоръжаване на иракските сили и образование на военни чиновници, до момента в който непознатите войски ще се отдръпват... Последните американски въздушни удари са безумство, което прави невероятно повече да се мълчи ".

По-рано президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши Ирак със наказания, откакто близкоизточното страна реши да прогони американските войски, като в това време той изиска Багдад да заплати за авиобазата Балад, която е дом на иракската военновъздушна стратегия на самолетите Ф-16 на " Локхийд Мартин ". /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР