iPhone се е превърнал в номер едно индикатор за високи

...
iPhone се е превърнал в номер едно индикатор за високи
Коментари Харесай

iPhone е за богати хора

iPhone се е трансформирал в номер едно знак за високи приходи, защото най-хубавото осъществяване на модела сега коства над 1000 $. Това обобщава ново изследване.

Данните, оповестени от икономистите от университета в Чикаго Мариан Бертран и Емир Каменика, демонстрират, че продуктите на Apple нормално биват купувани от богатите клиенти, най-много тъй като iPhone и iPad са общоприети като знак за обществен статус.

Според проучването притежанието на iPhone генерира 69,1% късмет притежателят му да има високи приходи, до момента в който iPad е малко по-назад с 66,9%. За съпоставяне, телефоните с Android са постигнали резултат от 59,5% за прогнозиране на благосъстоянието. Проучването демонстрира още, че потреблението на безжичната мрежа на Verizon или притежанието на тв приемник Samsung също са показателни за това, че сте с високи приходи.

"До в този момент в нашите изследвания никоя самостоятелна марка не е предполагала толкоз ясно, че притежателят на неин артикул е с високи приходи ", изясняват откривателите в отчета.

Какво тъкмо значи висок приход? Експертите дефинират, че в случай че печелите повече пари от други клиенти със същия профил като вашия, вие механически сте с високи приходи.

Това, което също е доста забавно, е да се проучва по какъв начин трендовете се трансформират във времето. През 1992 година симптом за високи приходи е било притежанието на автоматизирана миялна машина и потреблението на миялен препарат за миене на съдове, до момента в който през 2004 година интервюираните слагат на челните места в листата закупуването на ново транспортно средство и потреблението на детергент за съдомиялна машина.

Вижте резултатите от изследванията през другите години в таблицата:


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР