IPhone 11 с 2 пъти по-силна радиация от нормата, установи

...
IPhone 11 с 2 пъти по-силна радиация от нормата, установи
Коментари Харесай

IPhone 11 с 2 пъти по-силна радиация от нормата - slava.bg

IPhone 11 с 2 пъти по-силна радиация от нормата, откри RF Exposure Lab в Сан Маркос, Калифорния.Тестът се основава на предходните изследвания на Chicago Tribune, който също откри, че iPhone 7 - и други смарт телефони - надвишават допустимите равнища на радиация, оповестява opularmechanics.com.

Всичко това демонстрира какъв брой остарели са стандартите за тестване на FCC за радиочестотно лъчение - те са много по-стари от нашите смарт телефони и би трябвало да бъдат обновени. Лабораторията откри Специфичната мярка на усвояване - какъв брой тялото всмуква радиочестотната сила - от 3,8 вата на кг,на която са подложени потребителите на смарт телефони. Междувременно Федералната комисия за връзки (FCC) дефинира оптималната степен на експозиция от 1,6 вата на кг.

Това сигурно е причина за безпокойствие, като се има поради, че Световната здравна организация класифицира радиочестотното излъчване като допустимо канцерогенно за хората от 2011 година насам и Националните здравни институти откриха „ ясни доказателства “ в изследвания върху животни, че радиочестотната радиация предизвиква рак. Плюс това, лъчението е обвързвано с по-нисък брой сперматозоиди, главоболие и резултати върху ученето и паметта, слуха, държанието и съня.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР