InWin представи full tower алуминиева кутия с темперирано стъкло. Тя

...
InWin представи full tower алуминиева кутия с темперирано стъкло. Тя
Коментари Харесай

InWin 925 - нова кутия от полиран алуминий, която може да побере и най-големите компоненти

InWin показа full tower алуминиева кутия с темперирано стъкло. Тя дава опция за потребление на най-големите съставни елементи. Компанията я разказва с две думи – уравновесен разкош.

Новата InWin 925 е красива, само че солидна. Побира дънни платки с размер до E-ATX. Структурата е с размер 570 х 280 х 608 милиметра. Тежи 17.8 кг.



Използван е главно гладък алуминий. Панелите са с дебелина от 4 милиметра. Изрязани са и са огънати, с цел да предложат леко заоблени ръбове и примамливи извивки. Предният панел е минималистичен – има единствено ARGB лого, което е съвместимо със светлинните системи на ASUS, MSI, Gigabyte и ASRock. Намира се в горната част.

Бутонът за включване и изключване е вдясно. До него се намират 1 x USB 3.1 Gen 2 Type-C, 2 x USB3.0, и HD аудио портове. От ляво е панелът от темперирано стъкло, който дава цялостна видимост към съставените елементи вътре.

Освен E-ATX дъна, могат да се конфигурират ATX, Micro-ATX и даже Mini-ITX модели. Отзад има 8 PCIe слота за уголемение, както и опция за отвесно монтиране на две PCIe карти. Има място за до четири 3.5-инчови дискове и три 2.5-инчови дискове. Видеокартата може да е дълга до 420 милиметра. Охлаждането на процесора може да е с височина до 200 милиметра. Захранването също може да е дълго до 200 милиметра.


Как стои въпросът с охлаждането?
В кутията се побират:
три 120-милиметрови вентилатори или два 140-милиметрови вентилатори – отпредтри 120-милиметрови вентилатори – отгоретри 120-милиметрови вентилатори – отзадводното изстудяване може да е с размер на предния нагревател от 240 или 280 милиметра. Ако се махнат двете HDD кафези, размерът може да скочи до 360 милиметра. Горният нагревател може да е до 360 милиметра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР