Инвестицията в недвижим имот остава най-сигурният начин за вложение на

...
Инвестицията в недвижим имот остава най-сигурният начин за вложение на
Коментари Харесай

Печелите от имот без да сте собственик

Инвестицията в неподвижен парцел остава най-сигурният метод за влагане на спестяванията на българина. По време на взрива на пазара доста хора съумяха да създадат положителни пари като купуваха жилище и безусловно след 6-7 месеца го продаваха с 10-15% по-скъпо. Някои изчакваха година и тогава успяваха да получат към 30%, даже 35% облага. Последното се реализираше с сходна висока облага в границите на една година. Днес това към този момент е химера. Пазарът пораства, само че доста по-бавно и демонстрира на играчите му, че несъмнено недвижимият парцел е дълготрайна инвестиция и от нея мъчно биха могли да се създадат бързи пари.

Днес не са доста хората със междинни и малко над междинните приходи, които могат да си разрешат да купят парцел, от който да стартират да печелят незабавно. Но има други механизми за прилични доходи и то без да сте притежател. Става дума за така наречен „ споделени инвестиции”. Работи се на правилото " споделен риск - споделена облага ". За момента една компания в България предлага този метод да печелене на пари от парцели. На пазара е от три години и към този момент има сполучливо осъществени 11 сходни покупко-продажби.
Как работи схемата?
Два са методите, посредством които може действително да се печели от парцел, който не притежавате. Единият е да участвате в покупката на жилище, което ще се ремонтира и по-късно ще се продаде на по-висока цена. Вторият е да участвате в покупката на парцел, той да се отдава на кратковременен принцип чартърен и от там да ви идват приходите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР