Инвестицията ни в „Нова Броудкастинг Груп“ е стратегическа за нашия

...
Инвестицията ни в „Нова Броудкастинг Груп“ е стратегическа за нашия
Коментари Харесай

Домусчиеви смятат да утвърждават Нова като българска телевизия

Инвестицията ни в „ Нова Броудкастинг Груп “ е стратегическа за нашия капиталов холдинг. Тя ни дава опция да навлезем в един перспективен и нов за нас промишлен сегмент. Това съобщи изпълнителният шеф на капиталовия холдинг „ Адванс Медиа Груп “ Георги Домусчиев във връзка покупката на „ Нова Броудкастинг Груп “, представен от Economic.bg.
Новите притежатели считат да продължат да развиват медията, разчитайки на екипа ѝ и запазвайки досегашната политика за справедлива публицистика и журналистика, тъй че да предлага все по-качествен и забавен артикул.
„ Ще окажем забележителна поддръжка за одобряването на „ Нова “ като „ българската телевизия “ със запазването и включването в стратегиите на от ден на ден български сериали, филми и развлекателни стратегии “, споделя Домусчиев.
Сделката за покупката на медийната група на стойност 185 млн. евро бе публично доказана през днешния ден. До 30 дни се чака регулаторно утвърждение от Комисията за защита на конкуренцията, а договорката би трябвало да бъде финализирана през второто тримесечие на 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР