Инвестиционното подразделение на Volvo Cars- Volvo Cars Tech Fund, обяви, че

...
Инвестиционното подразделение на Volvo Cars-
Volvo Cars Tech Fund, обяви, че
Коментари Харесай

Volvo инвестира в още два технологични стартъпа

Инвестиционното поделение на Volvo Cars- Volvo Cars Tech Fund, разгласи, че компанията е инвестирала в два високотехнологични стартъп компании, които работят по няколко извънредно забавни плана.

Стартиращите компании UVeye и MDGo, които са базирани в Тел Авив, вземат участие в местния инкубатор DRIVE, а работата им обещава сериозни усъвършенствания и удобства в областта на качеството и сигурността в случай на злополука.

MDGo е компания, която е профилирана в разработката на медицински изкуствен интелект, като залага на технология за самообучение за следене на актуалното физическо положение на хората и обезпечаването на оптимално най-доброто обгрижване на специфични наранявания при положение на пътен случай. Технологията на компанията е в състояние да предложи на притеклите се на помощ медицинските екипи съмнение за нараняванията, които са получили водачът и неговите спътници, като информацията може да бъде предадена към лекарите още преди да са достигнали до мястото на инцидента.

Вторият стартъп, в който влага Volvo Cars Tech Fund- UVeye, е създал интелигентна технология за автоматизирана сканираща инспекция на купето за вреди по конструкцията. От инвестиционната компания освен влагат, само че и възнамеряват да употребяват технологията на UVeye за инспекция на качеството след слизането на колите на марката от поточната линия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР