Инвестиционните компании от Уолстрийт не позволяват на пандемията и на

...
Инвестиционните компании от Уолстрийт не позволяват на пандемията и на
Коментари Харесай

Уолстрийт смени купоните с вино и маски

Инвестиционните компании от Уолстрийт не разрешават на пандемията и на митингите да им попречат да ухажват клиентите си. И откакто служебните срещи в заведенията за хранене към този момент не са алтернатива, те ги заменят с дегустации на вино по време на видеоконферентните връзки и с концерти онлайн. Появили са се и пакети, декорирани съгласно времето - с прикрепени маски и с дарения за хранителни банки, и за благотворителни организации.

Изпълнители на кънтри музика, в това число Люк Брайън и Дариус Рукър, са пели от домовете си за богати частни клиенти на "Алайънс Бърнстейн холдинг " във виртуален концерт в поддръжка на ограниченията против COVID-19, свидетелства ръководещият шеф Адам Сенсивъри. Инвестиционната компания е провела и дегустация на вино и сирена за заможни консуматори на услугите си, ръководена от отдалечен сомелиер.

"Джей Пи Моргън асет мениджмънт " пък е наситил календара си с над 170 виртуални събития от средата на март насам, с акцент върху благотворителността, споделя за "Блумбърг " добре осведомен източник.

Мнозинството играчи от сектора обаче се надяват, че отдалечените занимания за клиентите няма да продължат дълго (особено в случай че се появи ваксина против COVID-19) и че персоналните им срещи ще се възстановят. Което сигурно ще става последователно, съгласно Джим Хършман - основен изпълнителен шеф на мениджъра на принадлежности с закрепен приход "Уестърн асет " - без значение отделение на капиталовата компания "Лег Мейсън ". Хършман показва, че неговият бизнес се основава на доверие, което би трябвало да се заслужи. А това е мъчно без непосреден контакт.

Финансовите консултанти, които предлагат вложения на клиентите си, също търсят способи да подгряват интереса им. Някои ги посещават по домовете, изключително в случай че живеят наоколо. В регионите с по-леки ограничавания пък са се запазили и част от пред-пандемичните удоволствия.

Едно от тях е голфът, споделя Том Балкъм - създател на "1650 Уелт мениджмънт ", чийто бизнес е във Форт Лодърдйл, Флорида. Той споделя, че фирменият личен състав и клиентите са изиграли "тонове голф ", тъй като спортът разрешава да се съблюдава физическа отдалеченост и в същото време да прекарват дружно с часове.

Девин Поуп - съветник в "Елбиън Файненшъл груп " в Солт Лейк Сити - пък тества планинско колоездене и пикници.

А Алекс Касуел от основаната в Сан Франциско компания за ръководство на персонални положения "Ар Ейч Ес Файненшъл " счита, че пакетите за персонална отбрана, включващи и маски, също правят добра работа. Той добавя, че "една от изгодите от интервала COVID-19 е опцията да се концентрира върху сърцевината на построяването на връзките ", което е "контактът човек-човек без отвличащите вниманието питиета и първокласни вечери ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР