Инвестиционната компания Lion`s Head Investments приключи придобиването на Building C

...
Инвестиционната компания Lion`s Head Investments приключи придобиването на Building C
Коментари Харесай

Собственикът на Megapark и Polygraphia придоби още 25 000 кв. м. офис площи в Букурещ

Инвестиционната компания Lion`s Head Investments завърши придобиването на Building C в Oregon Park в Букурещ. Офис планът, дело на Portland Trust and Ares Management LP, е ситуиран в северната бизнес част на града. Третата постройка е приключена през юни 2019 година и предлага към 25 000 кв. м офис площи.

За Lion " s Head Investments това е втората договорка в Румъния, осъществена за последната година. През 2018 година компанията закупи първите две здания в Oregon Park - Building A и B, които са изцяло отдадени на огромни интернационалните компании като Oracle, Deloitte, Euler Hermes и Kepler Alten.

" Oregon Park комбинира високотехнологични характерности, качествено офис пространство и добре построени и поддържани зелени пространства към постройката. Съсредоточени сме върху увеличението на удобствата и услугите за наемателите, като им предоставяме разнородни благоприятни условия за хранене, кафенета и места за отмора. Още повече, на тяхно разположение е и добре оборудван фитнес, работещ 7 дни в седмицата ", показва Лори Колин, изпълнителен шеф на Lion`s Head Румъния.

Oregon Park се състои от три здания клас А, с почти 70 000 кв. м офис площи. Застроената повърхност е едвам 40%, което разрешава по-голямо разстояние сред постройките, повече пространството за озеленяване и приток на естествена светлина. Проектът притегля огромни интернационалните наематели, като предлага екологични решения за енергийна успеваемост. И трите здания са проектирани с опция за по-ниско ползване на сила, употребявайки възобновими енергийни източници.

" За нас, като вложител, беше извънредно значимо, че Portland Trust съумя да приключи плана в период, с високо качество на осъществяване, както и с впечатляващ микс от наематели. Oregon Park покри всичките ни условия и упования и съм горделив, че към този момент е приет като бизнес парк на международно равнище ", сподели Сергей Койнов, изпълнителен шеф на Lion`s Head Management.

От началото на годината в румънската столица се следи засилено търсене на първокласни офис площи, показват от компанията. Близо 76% от подписаните покупко-продажби за наем са в здания клас А.

Lion`s Head Investments ръководи 5 здания с близо 235 000 кв. м. първокласни офис площи в София и Букурещ - Полиграфия Офис Център, Мегапарк, Орегон Парк в Букурещ.
 Вътрешните пространства на Megapark ще бъдат напълно изменени
Една от най-големите офис здания в София минава през цялостна смяна

Редизайнът ще завърши до една година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР