Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп приключва изграждането на инфраструктурата Индустриален

...
Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп приключва изграждането на инфраструктурата Индустриален
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп привлича инвеститори с модерна инфраструктура в южната част на Пловдив

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп завършва построяването на инфраструктурата Индустриален парк Марково напролет. Завършването му се чака с огромен интерес от вложителите в района и страната, защото местоположението му дава конкурентни преимущества за всички логистични и индустриални действия.

Теренът на Индустриален парк Марково е с обща повърхност от 158 000 кв. м. и се намира в една от най-атрактивните зони в Пловдив. Разположен е на самия околовръстен път, който води до автомагистрала Тракия. Намира в непосредствена непосредственост до митница Пловдив и новоизградения Интермодален терминал, което дава съществено конкурентно преимущество.

Индустриален парк Марково е планиран по този начин, че да отговори на другите условия на вложителите в района. Парцелите са подобаващи за индустриална, складова и комерсиална активност. Галакси Инвестмънт Груп дава опция за сливане или делене на парцелите, според от желанието на евентуалните купувачи. Това, съгласно специалистите, е извънредно значимо за българските компании и локалния бизнес, които се нуждаят от по-малки терени насърчаване на активността си.

Друго значимо преимущество е даването на изцяло приключена вътрешна инфраструктура - асфалтов достъп до парцелите, електричество, улично осветяване, канализация и опция за газификация, което прави бъдещото произвеждане извънредно дейно. Това разрешава на вложителите да изградят своите складови и индустриални халета и да стартират своята активност незабавно след пазаруването на терен, без да е належащо да влагат спомагателни средства в инфраструктура.

Конкурентно преимущество е и опцията за привличане на работна мощ освен от града, само че и близките общини. Университетите и профилираните механически професионални гимназии в града обезпечават нужната конкурентоспособна работна ръка.
През миналата година се следи сериозен интерес към терените в региона на град Пловдив както от български, по този начин и от задгранични компании. Доказателство за това са и част от осъществените покупко-продажби на продадени имоти в Индустриален парк Марково.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР