Инвестиционна банка Goldman Sachs промени прогнозата си за финала на

...
Инвестиционна банка Goldman Sachs промени прогнозата си за финала на
Коментари Харесай

Goldman Sachs смени прогнозата си за световното

Инвестиционна банка Goldman Sachs промени прогнозата си за финала на Световната купа по футбол - още веднъж.

"Сега, когато Бразилия е отвън Световното състезание, Белгия е на върха на нашата таблица с вероятности ", пишат анализаторите на Goldman.

Белгия победи Бразилия с 2-1 в Сочи в петък вечер и в този момент е най-вероятният тим, който ще завоюва трофея, с 32,6% късмет да стане първенец, съгласно анализите на банката.

Преди тазгодишния шампионат най-хубавото показване на Белгия в Световното състезание бе четвърто място през 1986 година.

Goldman има положителни вести и за почитателите на Англия, предвиждайки, че тимът ще победи в полуфинала си против Хърватия в сряда, достигайки единствено втория си край, и първият от 1966 година насам - единственият път, когато Англия печели Световната купа.

По-рано банката предвижда, че Англия ще загуби мача с Хърватия.

Въпреки прогнозата, че Англия ще играе на финала, в действителност страната е чак третият любимец за първенец, след Белгия и Франция (с 29,8% възможност да стане шампион).

Франция безапелационно победи Уругвай с 2:0 в четвъртфиналите, само че евентуално ще загуби от Белгия полуфинала през днешния ден, предвижда Goldman.

Преди началото на шампионата Goldman употребява машинно образование, с цел да симулира 1 милион разновидността и да избере победител. Първоначално банката предвижда край сред Бразилия и Германия, с победител Бразилия. Но и двата отбора отпаднаха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР