Инвестиционен проект Алепу Вилидж заживява своя онлайн живот. С това

...
Инвестиционен проект Алепу Вилидж заживява своя онлайн живот. С това
Коментари Харесай

Нови обяснения за подпорната стена на Алепу - не било новост със сгради да се укрепват свлачища

Инвестиционен план " Алепу Вилидж " заживява своя онлайн живот. С това се похвалиха стоящите зад плана, който провокира голямо отвращение поради така наречен подпорна стена на Шофьорския плаж в местността.
В обясненията за подпорната стена се твърди, че в действителност бил определен доста по-щадящ вид всред два обсъждани! " Използването на структурите на здания като укрепителни детайли при подсилване на свлачища не е оригиналност ", упорстват хората, стоящи зад плана.
С плана се захвана прокуратурата - на съображение, че има неприемлива смяна в разрешителното за градеж, която го прави невалидно. Посочената причина от държавното обвиняване е, че то е изменено и от такова единствено за подсилване на свлачище " се преражда " в такова за градеж на курортно населено място.
" Винаги сме стояли зад проекта да изградим курортен комплекс в границите на парцела. От самото начало на почналите съгласувателни и разрешителни процедури с всички институции, документите съдържа точно ясните ни капиталови планове. Всички наши медийни участия по тематиката потвърждават това ", пишат в този момент на уеб страницата на плана.
Припомняме, че проектант по плана е брачният партньор на външния ни министър Екатерина Захариева, който не видя проблем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР