Инвеститорите в САЩ не са били толкова песимистично настроени от

...
Инвеститорите в САЩ не са били толкова песимистично настроени от
Коментари Харесай

Инвеститорите в САЩ не са били толкова песимистично настроени от 2008

Инвеститорите в Съединени американски щати не са били толкоз песимистично настроени от международната финансова рецесия през 2008 година насам, демонстрира изследване на Bank of America Merrill Lynch измежду мениджъри, които ръководят общо $528 милиарда. Цитираното от Bloomberg проучване демонстрира, че вложенията в активи записват втория си максимален спад в историята, а нарастването на кеша е невиждано от 2011 година.

Лошото въодушевление на вложителите се обуславя от терзания, свързани с комерсиалната война, с криза и " импотентността на паричната политика ".

Въпреки че акциите започнаха юни на зелена територия измежду разпродажбите през предходния месец, те не могат да наберат инерция. Мениджърите са терзание, че няма напредък в диалозите сред Съединени американски щати и Китай, както и от слабите стопански данни. Намаляват и упованията за растежа на международната стопанска система.

Най-популярният ход сега е закупуването на дълготраен американски дълг, като до неотдавна това бяха акциите на американските софтуерни компании.
 Марио Драги готви Европейската централна банка за още тласъци
Марио Драги готви Европейската централна банка за още тласъци

Италианецът е напът да се трансформира в първия президент на институцията, който в никакъв случай не е повишавал лихвите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР