Инвеститорът милиардер Уорън Бъфет предупреждава инвеститорите в неговия конгломерат Berkshire

...
Инвеститорът милиардер Уорън Бъфет предупреждава инвеститорите в неговия конгломерат Berkshire
Коментари Харесай

Излезе годишното инвеститорско писмо на Уорън Бъфет. Ето най-големите изводи.

Инвеститорът милиардер Уорън Бъфет предизвестява вложителите в неговия конгломерат Berkshire Hathaway да не чакат „ смайващото показване “ от предишното му, заради дефицита на покупко-продажби на атрактивни оценки.

Шепата американски компании, способни в действителност да движат иглата в Омаха, основаната в Небраска Berkshire, към този момент са определени и няма значими цели за придобиване отвън Съединени американски щати, означи Бъфет в годишното писмо на акционерите на своята компания, пуснат в събота.

Но Berkshire е подготвен да се хвърли, в случай че възникне огромна опция, като паричните му запаси нарастват до рекордните $167,6 милиарда през четвъртото тримесечие.

„ Късмет и храброст излязоха няколко спечелили от доста десетки решения. И в този момент имаме дребна група от дългогодишни мениджъри, които в никакъв случай не мислят дали да отидат другаде и които считат 65 за просто още един рожден ден ", сподели 93-годишният Бъфет в годишното си писмо, един от най-четените отчети в бизнеса.

Бъфет стартира с респект към Чарли Мънгър,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР