Инвестирането в пътувания стана особено популярен начин за ултра богатите

...
Инвестирането в пътувания стана особено популярен начин за ултра богатите
Коментари Харесай

Кои дестинации избират милиардерите за летните си почивки през 2019 година?

Инвестирането в пътувания стана изключително известен метод за ултра богатите да потвърдят своя статус. Те надалеч надскачат общоприетите показа за почивка, пробвайки се да релаксират. Почивките на милиардерите постоянно не престават месеци на екзотични дестинации. За най-предпочитаните места от тях за лятото на тази година споделя Business Insider.

Черна гора

Страната е по-малко известна от съседките си Хърватия и Гърция, само че Адриатическото ѝ крайбрежие съумява да притегли вниманието на милиардерите. През 2019 година първокласният туризъм в Черна гора се развиваше много интензивно с откриването на хотела Chedi Lustica Bay и курорта One&Only в Которския залив.

Оман

Държавата на югоизточния бряг на Арабския полуостров е идната известна дестинация за отмора на богаташите. Пиковият сезон за туристите стартира от октомври и продължава до април. Веригата първокласни хотели Anantara Hotels, която към този момент има два обекта там, счита че културата и географските особености на района притеглят доста гости.

Франция

Историческата област Шампан във Франция несъмнено е най-атрактивната дестинация в страната за туристи. Това, което обаче, в действителност кара посетителите да избират тази околност са разходките из лозята и дегустацията на вино.

Англия

От дълбоката провинция до централните елементи на огромните градове, островната страна има какво да предложи на своите посетители. Някои туристически организации в този момент създават проект за обиколка на английските острови, която започва от Лондон.

Индия

Азиатската страна постоянно е привличала туристи, а от 15-и януари до 4-и март античният град Харидвар в северната част на Индия е хазаин на Ardh Kumbh Mela, най-големият нравствен фестивал, включен в листата за международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО.

Чили

Южноамериканската страна е известна със своята богата история, разнообразна просвета и красиви пейзажи. Страната може да предложи както извънредно първокласни предложения в хотели на Великденския остров, по този начин и по-семпли разновидности с панорама към океана.

Турция

Пътят до Турската ревиера е още веднъж наличен, откакто British Airways възобновиха директния си маршрут до Даламан. Държавата, ситуирана на два континента не е притегателна точка през това лято единствено за милиардерите. След като турската лира загуби част от цената си, в този момент страната притегля вниманието и на туристи с по-малко финансови благоприятни условия.

Сейшелите

155 острова в Индийския океан, обединени под името Сейшели, попадат в листата на всеки състоятелен екскурзиант. Северният остров от тази редица е изключително първокласен избор. Разположен в средата на океана, той се трансформира в ексцентрично укритие за милиардерите.

Мианмар

Държавата в Югоизточна Азия с богата история е постоянно срещан избор за първокласна отмора измежду богаташите. Атракция за тях са разходките по река Иравади сред Янгон и Баган, както и дивите плажове в района. Янгон е прочут и с храма Шведагон или именуван още будитска пагода, където посетителите могат да вземат участие в гала, дружно с монасите в храма, носейки плебеи.

Руанда

Страната бе избрана като новата първокласна африканска дестинация през 2018 година. Разположена в централните и източни елементи на континента, тя има удивителна природа и разнороден скотски свят. Освен това е дом на три национални парка. Посетителите могат да видят и вулкани.

Бутан

Тя е планинска страна, ситуирана в Южна Азия и е уместно място за туристи, които обичат приключенията, защото Бутан дава изключителни благоприятни условия за планински походи. Географските ѝ особености разрешават на туроператорите да провеждат планинско колоездене и шампионати по пукотевица с лък.

Колумбия

Ренесансовия нюанс на страната, както и колониалните градове, притеглят туристи, способни да оценят културата ѝ. Природата на Колумбия също е атрактивна, защото тя разрешава организирането на открити лагери, където туристите могат да спят на палатки в жанр сафари.

Исландия

През 2017 година страната е била измежду най желаните дестинации от туристите. Много от тях пътуват до острова, единствено с цел да видят Северното зарево. Освен него обаче Исландия може да зарадва посетителите си с водопади и плажове с чернопясъчни плажове.

Япония

Страната постоянно се е радвала на интерес от туристите поради забавната си просвета. Освен нея обаче, " страната на изгряващото слънце " предлага и редица първокласни благоприятни условия за милиардерите. Пътуването до известния остров Хоншу или разходка с експресните влакове е една от най-предпочитаните опциите от заможните посетители.

Египет

През предходната година резервациите от туристи в страната са се утроили. Според туристическите организации има две съществени атракции, които притеглят вниманието на посетителите. Едната е круиз с параходния транспортен съд Судан по река Нил, където могат да се видят археологически обекти, храмове и гробници.

А втората е Големият Египетски музей, който е с ново местонахождение, от което се открива панорама към пирамидите Гиза.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР