Инвестирането на вашите пари може да бъде трудно или лесно.

...
Инвестирането на вашите пари може да бъде трудно или лесно.
Коментари Харесай

3 лесни начина да инвестирате в злато и сребро тази пролет

Инвестирането на вашите пари може да бъде мъчно или елементарно. Зависи в какво инвестирате — и по кое време вършиме вложението. Вие ще желаете да инвестирате в акции и облигации, да вземем за пример, по друго време, в сравнение с бихте вложили в различни активи като злато и сребро.

Но до момента в който фондовият пазар се увеличи в последно време, златото и среброто също покачиха цената си. Златото доближи рекордно високо равнище от $2160 за унция по-рано този месец и може да счупи върха още веднъж преди април. Междувременно среброто е до 25 $ за унция. Това прави в този момент подобаващ миг да инвестирате както в благородни метали, по този начин и да се насладите на отбраните на портфейла и диверсификацията, които и двата могат да предложат.

Но вложението в злато и сребро мъчно ли е в този момент, изключително в светлината на неотдавнашните скокове на цените? Или вложителите въпреки всичко могат елементарно да се включат на пазара? Има няколко лесни метода да инвестирате в злато и сребро тази пролет, три от които ще разгледаме по-дол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР