"Инвестбанк" в продължение на десет дни мълчи на какво основание

...
"Инвестбанк" в продължение на десет дни мълчи на какво основание
Коментари Харесай

Инвестбанк мълчи за платинената карта, която е дала на Цветан Цветанов

"Инвестбанк " в продължение на 10 дни мълчи на какво съображение и с какъв предел е дала платинена кредитна карта на Цветан Цветанов. Тя е била записана през 2009 година, когато той става вицепремиер и министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 1 ", написа уеб сайтът 19min.bg.
Сигурно по случайност, банката обслужва по време на мандата му както държавни институции, по този начин и общини, ръководени от ГЕРБ, в това число някои от най-богатите в България като Бургас да вземем за пример. С връщането на Общинска банка под контрола на Столичната община на 11.11.2011 година доста от парите на кметствата са пренасочени в края на 2011 и началото на 2012 година към нея, което по чудноват метод съответствува с доказания от банката краен период на платинената карта на Цветанов.
"Инвестбанк ", която наскоро беше забъркана от американския дипломат и международните медии в кавги с венецуелски пари и с Вълка от София, само прецизира, че Цветанов към този момент не е клиент на институцията, което е напълно правилно.
Проверка за изискванията на други банки демонстрира, че платинените карти са или безлимитни, или имат междинен предел от 50000 лв., а минимумът, който бе открит от инспекцията ни е 30 000 лева Подобна карта, с предел 50 000 лева, само че от КТБ е употребил при "Борисов 1 " сегашният програмен шеф на БНТ1 Емил Кошлуков, стана ясно от огласените от "19 минути " документи от банката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР