Инвестбанк“ АД успешно финализира сделката по придобиване на 100% от

...
Инвестбанк“ АД успешно финализира сделката по придобиване на 100% от
Коментари Харесай

Инвестбанк АД финализира успешно придобиването на ТБ Виктория ЕАД



" Инвестбанк “ АД сполучливо завърши договорката по придобиване на 100% от акциите от капитала на Търговска банка „ Виктория “ ЕАД, се показва в известие на уеб страницата на " Инвестбанк ".

Придобиването е реалност след приемане на нужните утвърждения от способените регулаторни органи. Продажбата на акциите е записана по-рано през днешния ден (12-ти юли) в „ Централен депозитар “ АД, осведоми банката.

Следващият стадий от процеса, според тактиката на „ Инвестбанк “ АД, е превръщане на „ ТБ Виктория “ ЕАД посредством вливане в новия едноличен притежател. Това ще докара до повишение цената на балансовите активи на „ Инвестбанк “ АД. Банката ще продължи да предлага и разнообразява необятната си гама от артикули за физически и юридически лица, в изискванията на пазарна еластичност и внимание към клиента.

ТБ " Виктория " беше краткотрайно затворена през 2014-а година поради несъстоятелността на Корпоративна комерсиална банка, която беше неин притежател, само че през декември същата година отвори порти за разлика от КТБ. От тогава насам имаше няколко опита за продажба на ТБ " Виктория ", като " Инвестбанк " взе участие във всички сходни процедури.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР