Инвестбанк АД бе сред основните партньори на форума Digital Trends

...
Инвестбанк АД бе сред основните партньори на форума Digital Trends
Коментари Харесай

Инвестбанк“ АД с участие във форума за дигитални технологии Digital Trends 2022

" Инвестбанк " АД бе измежду главните сътрудници на форума Digital Trends 2022, който събра е ксперти на водещи позиции в световни компании, а фокусът на тазгодишното издание бе върху най-важните софтуерни решения, благоприятни условия и тактики за бизнеса в България.

В панел Future Is Fintech присъединяване взе Леонид Димов - шеф на дирекция " Информационни технологии ", който показа, че " спешните времена катализират появяването на нови решения и вероятности, а " Инвестбанк " АД употребява този интервал, с цел да реализира редица планове, отговарящи на променените условия от страна на клиентите ".

В своето изложение господин Димов акцентира, че след разбор и асортимент на най-подходящите решения, в това число и на такива от финтех фирмите, е осъществено значително усъвършенстване и развиване на конкурентни цифрови банкови артикули и услуги. " Високата оценка на потребителите на резултата от дигитализацията в банките, трансформира процеса в необратима наклонност, от чието бързо и качествено развиване ще се дефинира конкурентоспособността на институциите. Все повече на дневен ред се слага следенето и анализирането на взаимоотношението с клиентите, поведенчески данни и други, което да дава опция да се предложи новаторско обслужване. Казано другояче - цели се предлагането на персонализирана услуга, в точното време, през точния канал ", изясни господин Димов.
 Снимка 592525
Източник:

Ролята на софтуерните звена в банките става все по-отговорна заради сериозните регулации в сектора и поддържането на високи стандарти за сигурност. По думите на Леонид Димов от решаващо значение е вярната преценка и предвидливост по повод трендовете в развиването на технологиите. " Не е належащо непременно да се осъществяват всички най-нови технологии. Нужно е доста ясно да се дефинира какъв е казусът и съответните потребности, с цел да се търсят верните решения ", заключи господин Димов.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР