Инвалид с тежко автоимунно заболяване се свърза с Plovdiv24.bg, за

...
Инвалид с тежко автоимунно заболяване се свърза с Plovdiv24.bg, за
Коментари Харесай

Сложиха скоба на кола на инвалид в Пловдив

Инвалид с тежко автоимунно заболяване се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да де публичност на интересен казус.

Жената е пробвала да паркира автомобила си на един от платените паркинги на бул. " България ". Местата за инвалиди обаче са били заети и тя е трябвало да остави колата си на прилежащото паркомясто. Час и половина по-късно тя заварва, че колата й е към този момент закопчана. 

" Съгласна съм с санкцията, само че желая да акцентира на това, че паркоместата за инвалиди в града са прекомерно малко. Според мен би трябвало да са повече, с цел да може сходни ситуации на хора със болести, да се сведат до най-малко ", изрича своето мнение пловдивчанката.

Напомняме, че община Пловдив се преценява и с условията на Европейския правилник за слагане на съответната отвесна сигнализация за обозначаване на местата за паркиране. Според Наредбата колите с талони със съответния стикер могат да престояват на избраните за задачата места до 3 часа, след което автомобилът може да се реалокира на друго обозначено място, а при дефицит следва общия ред за таксуване.

Също по този начин при неспазване на наредбите на Наредбата колите наложително се задържат с техническо средство скоба, за която нарушителят заплаща разноските по използването й в размер на 40 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР