Инцидентно се е образувало едно различно от обичайното разпределение на

...
Инцидентно се е образувало едно различно от обичайното разпределение на
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев за Covid сертификата в НС: Битка на здравите сили срещу здравия разум

Инцидентно се е образувало едно друго от нормалното систематизиране на силите в Народното събрание по този въпрос. Сещам се за един израз от времето на социализма " Битка на здравите сили против здравия разсъдък. Това се обрисува в нашето Народно заседание, разяснява още той пред БНР.

Той акцентира, че съпротивата против концепцията да се вземат рационалните ограничения, които могат да минимизират риска за живота и здравето на хората, демонстрира политическа инфантилност: " Показва и липса на предвидливост, тъй като виждаме по какъв начин се гърчи служебният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров, който при започване на пандемията омаловажаваше риска и правеше някои антиваксърски изказвани, маргинализирайки смисъла на политиките против пандемията. Сега какъв брой му е мъчно да се покаже реинкарниран. Дано тези депутати, които са подготвени да гласоподават против препоръчаните ограничения, да си дадат сметка по какъв начин ще наподобяват единствено след месец, в случай че ни връхлети нова вълна, ще би трябвало да изясняват днешната си безнаказаност и от морална, и от юридическа позиция ".

Според него има партии в Народното събрание, които чакат на нови избори да засилят политическата си тежест с тези свои ирационални послания, " без да им пука, че тази им позиция ще докара до гибел ":

" Нека да се разбере, че задължителността на документите не е дискриминация, тъй като тя се вкарва в името на оцеляването и на спасяването на хора. На везните на Темида се слагат - правото на персонален живот против животът и здравето ни ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР