Инцидентите с трамваи в столицата не са рядкост. Днес в

...
Инцидентите с трамваи в столицата не са рядкост. Днес в
Коментари Харесай

Инцидентите с трамваи през последната година

Инцидентите с трамваи в столицата не са необичайност. Днес в центъра на София пострада жена, затисната от трамвай №10. Aсtualno.com направи лист с случаите с трамваи през 2019 година.
На 12 ноември жена бе ранена откакто трамвай по линия №10 дерайлира. Вижте повече за днешния случай в ТАЗИ СТАТИЯ
На 30 октомври вечерта два трамвая се сблъскаха в сектора на бул. Христо Ботев и пл. Македония. Според свидетел " трамваят в дясно е трябвало да продължи напред.. само че очевидно първата част е траяла, а втората е тръгнала по стрелката на ляво и са се срещнали с другият. "
На 4 октомври  инцидент става сред два трамвая на бул. Константин Величков.
На 3 октомври  трамвай блъсна мъж на столичния бул. " Мария Луиза ". Пострадалият е на към 80 години, настанен е в " Пирогов ", заяви Bulgaria ON AIR. да краткотрайно да бъде лимитирано.
На 26 септемри  трамвай, движещ се по линия №8 излезе от релси на кръстовище на бул. " К. Величков " и бул. " Ал. Стамболийски ". Това е едно от най-опасните места в София, за какво е по този начин вижте в ТАЗИ СТАТИЯ. 
На   25 май  трамвай се запали в придвижване. Инцидентът стана на ул. Граф Игнатиев по линия №10. три дни по-късно на 28 май трамвай се възпламени на бул. " К. Величков. "
На 27 август  трамвай по линия №12 тръгна самичък, откакто ватманът остави машината без контрол. В трамвая е имало пасажери. Млад мъж съумява да избави хората от по-сериозни последствия.
На 25 юли трамвай №12 аварира на кръстовището на ул. " Граф Игнатиев " и " Г.С. Раковски. "
На 5 юли , в един от най-горещите дни в годината жена умря в трамвай №12. Мотрисите, които се движат по тази линия нямат климатик, а разписанието им е през над 10 минути.
На 19 април трамвай по линия №20 излезе от релсите. Инцидентът стана наоколо до метро станция Опълченска. 
На 12 февруари стана злополука още веднъж с трамвай по линия 10. Инцидентът стана на улиците " Христо Белчев " и " Алабин ".
Повече за абсурда с пазаруването на нови трамваи може да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР