Инцидентите до момента са около 50, като най-радостната новина, че

...
Инцидентите до момента са около 50, като най-радостната новина, че
Коментари Харесай

Към 50 катастрофи до момента - няма загинали

Инцидентите досега са към 50, като най-радостната вест, че нямаме съществено потърпевши, няма починали хора при тези произшествия. Това сподели на брифинг контрольор Лъчезар Близнаков от „ Пътна полиция “.

„ През нощта падна мразовит дъжд, след това на който станаха много неприятни произшествия. Наблюдавахме повече произшествия в Западна България. Катастрофата на автомагистрала „ Тракия “, която знаете, на Северната скоростна дъга също се случиха някои случая, в резултат на заледяванията на пътищата “, сподели той.

„ На „ Тракия “ придвижването беше извънредно затруднено. Но в този координационен център успяхме да създадем организация, тъй че да не се случат повече такива произшествия. Бяха спрени тежките товарни коли към Пазарджик, Пловдив, с което бяха ангажирани доста чиновници. Но се справихме със обстановката. Току-що получихме информация, че придвижването се възвръща поетапно “, изясни инспекторът.

Той добави, че може би най-натоварено е към София. „ В Благоевград имахме случай, на автомагистрала „ Струма “ - два обособени случая с обърнати тежки камиони. Там също няма потърпевши тежко. Но неприятното в тези обстановки е, че е нужно доста време да се извади тази техника, стопират се пътищата, което основава компликации за останалите участници “, сподели Близнаков.

Инспекторът акцентира, че на всички места бяха увеличени екипите. „ Всички полицейски сили бяха ангажирани, на 100%, с което се оправиха доста добре “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР