Инцидентите до момента са около 50 като най-радостната новина, че

...
Инцидентите до момента са около 50 като най-радостната новина, че
Коментари Харесай

Пътна полиция: Катастрофите в страната до момента са 50

„ Инцидентите досега са към 50 като най-радостната вест, че нямаме съществено потърпевши, няма починали хора при тези произшествия. Това сподели на брифинг контрольор Лъчезар Близнаков от „ Пътна полиция “, съобщи „ Фокус “.  „ През нощта падна мразовит дъжд, след това на който станаха много неприятни произшествия. Наблюдавахме повече произшествия в Западна България. Катастрофата на автомагистрала „ Тракия “, която знаете, на Северната скоростна дъга също се случиха някои произшествия, в резултат на заледяванията на пътищата “, сподели той.

``
реклама

„ На „ Тракия “ придвижването беше извънредно затруднено. Но в този координационен център успяхме да създадем организация, тъй че да не се случат повече такива произшествия. Бяха спрени тежките товарни коли на Пазарджик, Пловдив, с което бяха ангажирани доста чиновници. Но се справихме със обстановката. Току-що получихме информация, че придвижването се възвръща поетапно “, изясни инспекторът. Той добави, че може би най-натоварено е към София. „ На Благоевград имахме случай, на Автомагистрала „ Струма “ два обособени случая с обърнати тежки камиони. Там също няма потърпевши тежко. Но неприятното в тези обстановки е, че е нужно доста време да се извади тази техника, стопира се придвижването по пътищата, което основава компликации за останалите участници “, сподели Близнаков. Инспекторът акцентира, че на всички места са били увеличени екипите.  

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР