Инцидентът възникнал на 22 ноември тази година. Подсъдимият и неговата

...
Инцидентът възникнал на 22 ноември тази година. Подсъдимият и неговата
Коментари Харесай

Да попаднеш на грешното място! Пребиха шофьор на такси във Варна при скандал между гаджета


Инцидентът зародил на 22 ноември тази година. Подсъдимият и неговата другарка се скарали в заведение за хранене, при което тя решила да наеме такси и да се прибере в дома си. Подсъдимият я последвал и също съумял да се качи в таксито, където двамата още веднъж траяли да се карат. При идване на адреса девойката отишла да вземе пари за възнаграждение на транспорта, само че на водача платила единствено половината от сметката, като декларирала, че остатъкът от сумата ще поеме спътникът й. Той от своя страна отказал, тъй като не била негова поръчката за такси. Таксиметровият водач слязъл от таксито и почнал да упорства пред къщата да получи напълно дължимата сума. Тогава ненадейно подсъдимият го нападнал в тил, съборил го на земята и почнал да му нанася голям брой удари с юмруци и ритници.

В резултат на нанесените по хулигански подбуди пострадвания, потърпевшият водач получил междинна телесна щета, изразяваща се в травма в региона на главата и носа, както и строшаване на лявата ръка.

24-годишният мъж е неосъждан досега. Съгласно утвърденото от съда съглашение, в тежест на подсъдимия са всички направени разходи по делото. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР