Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се пострадалата

...
Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се пострадалата
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма да допусна популистки идеи и тесни партийни сделки

Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се потърпевшата жена да се възвърне. Вече са назначени експертизи, с цел да се разбере кой е отговорен. Всички версии се преглеждат. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Изборите бяха тежки, а от самото начало се сблъсквахме с подменяне на диалога за града. По време на акцията се пробвах да го върна. Промяната не е единствено девиз, а се реализира с доста работа. Благодаря на софиянци, че не разрешиха градът да стане трамплин за други цели. Ще продължим смяната на града ", сподели Фандъкова.

"Манолова сподели, че води други борби. Загубилите постоянно се оправдават с изборни нарушавания ", разяснява още тя.

Манолова: Не би трябвало да остане ненаказана тази изборна операция

"Правихме неточности и пропуски, само че имаме съответни промени. Продължаваме развиването на града. 1/3 от моя екип са нови лица ", разкри столичният кмет.

"Заявих смяната в структурата на ръководството на Столична община. Ще разделим транспортния бранш и превоза. Ще основа и нов бранш – цифровизация и вложения ", добави Фандъкова.

"Ще търсим поддръжка от партиите, с които стратегиите ни съответстват. Няма да позволи нечестни контракти или да ми извиват ръцете. Няма да позволи популистки хрумвания и тесни партийни покупко-продажби. Надявам се на поддръжка от Вътрешна македонска революционна организация и Демократична България в Столичния общински съвет. Разчитам на разговора и с Борис Бонев, само че и с жителите. За мен тематиката за чистия въздух не е слизала от дневен ред. Приехме стратегия с над 100 ограничения, продължаваме изпълняването ѝ с съответни дейности ", разкри кметът на София.

Йорданка Фандъкова и новите общинари поставиха клетва

"Няма да вършим взаимни отстъпки за зелените площи, само че и с паркоместата. Имаме и пакет ограничения за отстоянията при градежи ", приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР