Инцидентът в Слънчев бряг не отразява отношенията между хората от

...
Инцидентът в Слънчев бряг не отразява отношенията между хората от
Коментари Харесай

Посолството на Израел с позиция за карате екшъна в Слънчев бряг 

Инцидентът в Слънчев бряг не отразява връзките сред хората от Израел и България. Това заяви госпожа Виолет Дяченко, краткотрайно ръководещ дипломатическата задача и представител на посолството на Израел в България във връзка случай с туристи в к.к. Слънчев бряг.

"Посолството на Израел в България научи с огромно страдание за случая с израелски туристи, станали жертва на нападателно държание от чиновник на хотел в курорта Слънчев бряг. Бяхме известени, че потърпевшите са подали недоволство в полицията в Бургас. Вярваме, че локалните управляващи ще създадат всичко належащо за възобновяване на справедливостта. Засегнатите израелски жители към този момент са се прибрали в Израел. Не би трябвало да забравяме, че туристите от Израел в България стават от ден на ден през последните години и сходни случаи не отразяват връзките сред хората от Държавата Израел и България, още по-малко отразяват все по-тесните връзки сред двете страни ", се показва още в позицията.

"Посолството на Израел в България се възползва от случая да благодари на Министерството на туризма на България за незабавната му реакция. Искаме да благодарим и на почетния консул на Израел в България Орлин Мандов в Бургас, който оказва помощ на израелските туристи през цялата година. Израелската дипломатическа задача пожелава на всички прелестно и слънчево лято в красива България ", се споделя още в позицията на посолството.

Припомняме, че абсурдът сред израелските туристки и българския хотелиер се е разиграл на 5 юли. На публикуваните фрагменти се вижда по какъв начин хотелиерът се държи жестоко с туристките и се пробва да изрита телефона на една от посетителките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР