Инцидентът в Полша е просто опит да се провокира пряк

...
Инцидентът в Полша е просто опит да се провокира пряк
Коментари Харесай

Полянски: Инцидентът в Полша цели да се провокира военен сблъсък между Русия и НАТО

Инцидентът в Полша е просто опит да се предизвика директен боен конфликт сред Русия и НАТО, съобщи първият заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски , представен от ТАСС.

" Важни са обстоятелствата и те все по-ясно демонстрират, че Русия няма нищо общо с рухването на ракетите на територията на Полша ", съобщи той в своя канал в " Телеграм ". " Още един факт - незабавната нервност на киевския режим и апелите Русия да бъде осъдена. Това беше възприето с подготвеност от към този момент от дълго време обезумелите от русофобия поляци ", съобщи съветският посланик.

Според Полянски полският случай безспорно ще бъде в центъра на вниманието на днешното постоянно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по въпросите, свързани с Украйна.  " Да се признае ролята на Украйна и Полша в тази извънредно рискова провокация е нещо немислимо за някогашните ни западни сътрудници. Но пренебрегването на обстоятелствата и хвърлянето на цялата виновност върху Русия е нещо всекидневно за тях. Те не виждат и източника на продължаващите обстрели против Запорожката АЕЦ. Дори ми е забавно по какъв начин ще се измъкнат този път! ", заключи той.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР