Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след

...
Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след
Коментари Харесай

Ани Салич Изгуби Най-Милото Си! Инцидент Остави Водещата Без Имот

Инцидентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, откакто новинарката пробвала да сготви вечеря за себе си и сина си Лазар. Не е известно дали водещата е не запомнила включен котлона в кухнята, или пък е станало късо съединяване в някой от електроуредите.

Новинарката твърдяла, че става въпрос за електроавария пред пожарникарите, само че съседите ѝ по парцел на Халкидики са уверени, че Салич просто е зарязала без контрол включен котлон.

" Щеше да изпепели десетки бунгала и вили към плажа. След това дори не се извини, а още на идващия ден си потегли за България. Нейното бунгало изгоря съвсем изцяло “, гневят се на нехайството на известната телевизионерка българи с парцели на Халкидики.

От позор говорителката напуснала мястото на случая със слънчеви очила и нахлупила шапка съвсем до равнището на очите.

Ани Салич си купила бунгалото на известния гръцки полуостров през 2014 година, като тогава платила към 100 000 евро за парцела. След раздялата с мъжа ѝ Бранко бунгалото останало за нея и децата ѝ, като новинарката отскачала при всяка опция до южната ни съседка, с цел да се наслаждения на тюркоазените води на Егейско море. След миналогодишната повреда, Ани е оповестила за обмен имота си, само че той към момента не е продаден.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР