Инцидентът с автобуса, който се преобърна и затисна кола край

...
Инцидентът с автобуса, който се преобърна и затисна кола край
Коментари Харесай

Нови страшни данни за катастрофата с преобърнатия автобус до Враца

Инцидентът с рейса, който се прекатурна и затисна кола край Враца е станал към 7 часа сутринта. Лекият автомобил е блъснал рейсът странично и за това се е преобърнал. В него са пътували 7 деца, които са леко потърпевш. Предстои да проверим какво тъкмо е положението им и дали са носели защитни колани. В момента взимат кръвна проба на водача, с цел да бъде ясно дали не е нарушил и това значимо предписание да не се кара под въздействието на алкохол, написа Блиц.

Според първичната информация общо четирима пасажери – един от рейса и трима от леката кола, са откарани в болница за обзор. Състоянието им не е тежко. Според разкази на очевидци, представени от bTVq хората в рейса е трябвало да го изоставен през счупените му прозорци.  Инцидентът е станал на кръстовището с Криводолско шосе. Пътнически рейс „ Исузу “ е пътувал по линията Лиляче – Враца, когато на кръстовището на обхода водачът не е спрял на знак „ Стоп “, а напряко излязъл на интернационалния път Е-79.

В този миг от Видин е идвал монтански „ Опел Астра “, който непосредствено е блъснал странично рейса и го е обърнал на пътя. При рухването рейсът на " Автобусни транспорти " Враца е затиснал лекия автомобил. От челния удар колата е изцяло размазана и е същинско знамение оцеляването на водача. На мястото на злополуката са пристигнали три коли за спешна помощ и всички потърпевши са откарани в болница.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР