Инцидентът, при който журналистката се размина по чудо със сериозна

...
Инцидентът, при който журналистката се размина по чудо със сериозна
Коментари Харесай

България В Шок! Аделина Радева На Косъм От Кървав Инцидент!

Инцидентът, при който журналистката се размина по знамение със сериозна контузия, се разиграл посред пешеходна пътека в центъра на столицата. Телевизионерката пресичала по правилник и съгласно разпоредбите за придвижване по пътищата, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.

„ От едната страна автомобилът спря и водачът даже ми направи жест да пресека. Водачът от другата страна, който имаше чудесна видимост, реши да не спре. За част от секундата аз трябваше да се препарирам на средата на пешеходната пътека, с цел да не ме сгази “, изяснява тв водещата, представена от „ Ретро “.

Екранната половинка на Виктор Николаев няма персонален автомобил и не кара из столицата. Обикновено тя се придвижва до работното си място пешком или с градския превоз. Преди време папараци я засякоха неведнъж в автомобила на Виктор Николаев. Тогава стана ясно, че водещият постоянно изпраща колежката си до нейния дом, защото тя не разполага с персонален автомобил.

Но и клюките не закъсняха. Веднага се появи слух, че брачната половинка на Виктор Николаев го ревнува от колежката му, която също е фамилна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР