Инцидентът на площада в Торино по време на мача между

...
Инцидентът на площада в Торино по време на мача между
Коментари Харесай

Изненада:Разследването е установило виновните за кървавото меле в Торино с 1500 ранени, двамата са...

Инцидентът на площада в Торино по време на мача сред Ювентус и Реал е бил предизвикан от младежи, които са имитирали терористи, е открило следствието.

Ювентус в събота загуби от Реал Мадрид в Кардиф с 1:4 във финала на Шампионската лига. В Торино мачът бе следен от повече от 20 000 ентусиасти, измежду тях доста дами и деца.
След третия гол в Реал на площада " Сан Карло " се чу екот като от гърмеж, който провокира суматоха измежду хората и настъпи навалица.

В изказването на управляващите в Торино се споделя, че " тълпата и изпаднала в суматоха и неуравновесеност поради боязън от терористична офанзива ". Ранени бяха 1,500 хора, измежду които и деца.

Полицията е изгледала видеозаписи от мястото на събитието и е задържала двама младежи, които са провокирали паническото бягство, оповестяват задграничните медии, представени от БГНЕС. Единият от тях, облечен единствено с къси панталони и раница на гърба, е вдигнал високо ръце и е почнал да крещи, че ще взриви бомба, а хората са се разбягали от него във всички направления.

В полицията двамата са обяснили, че това е било просто една смешка и не са очаквали сходен процес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР