Инцидентът е станал в жилищна кооперация, непосредствено до Женския пазарМъж

...
Инцидентът е станал в жилищна кооперация, непосредствено до Женския пазарМъж
Коментари Харесай

Застреляха мъж пред очите на жена му в София

Инцидентът е станал в жилищна кооперация, директно до Женския пазар

Мъж умря, откакто беше прострелян в главата в кооперация в региона на Женския пазар в София в петък. Жертвата издъхнала в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

Нападателят - 62-годишен, е арестуван. Той е комшия на убития. Спорът сред двамата се разразил поради слагане на междинна врата в кооперацията им, обясниха проверяващите. Но неразбирателството като цяло продължавало от години. Имало подавани сигнали до полицията и от двете страни - за вербална и физическа експанзия. До формиране на наказателно произвеждане обаче не се е стигало и евентуалният причинител на убийството няма престъпни регистрации.

Сигналът за осъщественото закононарушение на ул. " Стефан Стамболов " е подаден минути след 12:00 часа от дамата, с която умрелият живеел на фамилни начала. По информация на тя е станала очевидец на нападението. Има и други очевидци, които следва да бъдат разпитани.

Разследващите към момента откриват какво тъкмо е оръжието на убийството и отхвърлиха информация за това дали е открито.

Съседи на хипотетичния стрелец и жертвата описват, че нападателят бил нападателен. Преди години атакувал бременната жена на различен комшия. По информация на живеещите в кооперацията мъжът е някогашен боен, а по-късно работил като водач на маршрутка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР