Инцидентът е станал през уикенда, когато пострадалата, която е служител

...
Инцидентът е станал през уикенда, когато пострадалата, която е служител
Коментари Харесай

Желязна врата на парка в Ямбол падна върху жена

Инцидентът е станал през уикенда, когато потърпевшата, която е чиновник в общината в Ямбол, е отключвала вратата. Работното време на парка е от 5 до 23 часа, през останалото време вратите се заключват.

На помощ й се притичват двама инцидентни минувачи, които съумяват да я извадят отдолу под тежката врата и се обаждат на тел. 112. Жената е призната в Спешното поделение на ямболската болница, заяви Bulgaria ON AIR.

"Пациентката бе относително съответна. След направените проучвания и процедури се посочи, че тя е с четири счупени ребра и с контузии на гръдния панер и корема. Настанена е за лекуване в хирургичното поделение. Благодарение на случайността се е разминала с по-тежки пострадвания ", съобщи доктор Валентин Вълчев.

Секретарят на общината в Ямбол Антон Кабрански удостовери, че положението на потърпевшата е устойчиво.

"Няма заплаха за живота ѝ, няма вътрешни кръвоизливи и пострадвания на органите. Надявам се скоро да бъде изписана ", разяснява Кабрански. По думите му, инспекции се правят всеки ден, откакто вратите на градския парк всяка вечер се заключват и всяка заран се отключват.

Общинският секретар е на мнение, че казусът са вандалските намеси върху оградата и вратите на градския парк.

"Това е и повода да падне вратата. Тя не се е развалила от единствено себе си. Две са такива огромни порти в парка. Монтирани са преди няколко години. Те се движат по релси ", уточни Антон Кабрански.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР