Инцидент в Комплекс за социални услуги за деца с увреждания

...
Инцидент в Комплекс за социални услуги за деца с увреждания
Коментари Харесай

17-годишен младеж падна от третия етаж на Комплекса за деца с увреждания в Роман

Инцидент в Комплекс за обществени услуги за деца с увреждания в град Роман. 17-годишен юноша падна от третия етаж на постройката тази заран, положението му е тежко. Настанен е в плевенска клиника с черепно-мозъчна контузия.


На място незабавно е дошъл незабавен екип и е оказал първа помощ на потърпевшия. По първична информация вътре в тоалетната, от където е паднало момчето не е имало човек от личния състав.

На прозореца не е имало и решетки, защото за сходен жанр институции няма такива условия. От видеозаписите изрично е открито, че момчето е било единствено в санитарното помещение и няма данни за осъществено закононарушение.

Пострадалият Асен не е ходел на учебно заведение, имал е проблеми със слуха и не е можел да приказва.
Любен Христов, служащ в центъра: Беше напълно спокоен сутринта, закусваше, аз влязох при него, прегърна ме.Мария Търнавска, шеф " Социално подкрепяне " - Враца: Установихме, че въпросният прозорец е строшен, от услугата ни се оплакаха, че децата неведнъж разглабят прозорците и даже опитите да бъдат инсталирани прозорци, които да се отварят единствено отгоре, децата съумяват с разнообразни подръчни материали да ги разглобят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР