Инцидент в брачното легло на Джони Деп и Амбър Хърд

...
Инцидент в брачното легло на Джони Деп и Амбър Хърд
Коментари Харесай

Инцидент в леглото сложил края на връзката на Джони Деп и Амбър - slava.bg

Инцидент в брачното легло на Джони Деп и Амбър Хърд в къщата им в Лос Анджелис станал мотивът за разтрогването на връзката им. Това изясни артистът от „ Карибски пирати “ пред съда в петък.

Екранният капитан Джак Спароу описа, че случаят се е случил през април 2016 година, след 30-ия рожден ден на Хърд. Тогава чистачка намерила в леглото на двойката следи от дефекация. Хърд обвинила за това кучетата, които отглеждаха с Деп. Актьорът обаче е безапелационен, че животни, които тежат не повече от 2 кг не могат да оставят такива следи. Той бил сигурен, че зад случая стои или самата Хърд, или някоя нейна другарка.

Актьорът изяснява, че в началото е приел с подигравка казусът. Именно той обаче препълнен чашата на търпението и тогава холивудският ас взел решение да се разведе. По думите му, той се опитал да се раздели в положителни връзки със брачната половинка си, като прочете негово известие, изпратено до нея, в което й пожелава всичко положително. „ Според мен най-лошото беше минало – връзката ни. Оставаше единствено да я прекратим “, споделя Деп.

С Хърд се срещнаха по време на фотосите на „ Дневникът на едно пиянде “ през 2011 година Казаха си заветното „ да “ през 2015 година и оповестиха, че се разделят още идната година. И двамата насочат обвинявания за принуждение към другия. В момента Деп води дело против вестник Sun поради квалификацията на „ бияч на дами “, която е била употребена по негов адрес. Казусът се чака да остане в лондонския съд в продължение на три седмици. „ Ако простите аналогията, трансфорах се от Пепеляшка в Квазимодо за 0,6 секунди и бях без глас “, сподели още Деп в съда във връзка оспорваните от него изявления.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР