Инцидент с двама загинали е станал около 16.00 часа на

...
Инцидент с двама загинали е станал около 16.00 часа на
Коментари Харесай

Мъж и жена загинаха при катастрофа по пътя София - Варна

Инцидент с двама починали е станал към 16.00 часа на основния път София - Варна, сред селата Микре и Голец в Ловешка област, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

От Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч прибавиха, че починалите са мъж и жена, само че към момента не се знаят детайлности по отношение на самоличността им. Сблъскали са се два леки автомобила с великотърновска и ловешка регистрации. Причините за злополуката към момента се обясняват.

По първична информация двамата починали са пътували в ловешкия автомобил. От другия има леко потърпевша жена, която е отказала превозване в болница. Движението в сектора се реализира в едната лента и се контролира от пътната полиция.

В региона има изобилен снеговалеж, само че пътищата са проходими при зимни условия, оповестиха от Областното пътно ръководство. Цялата налична техника почиства и обработва републиканската пътна мрежа. Ограничено е придвижването на коли над 12 тона през похода Троян - Кърнаре, където новата снежна завивка е над 15 см.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР