Инцидент отложи началото на учебните часове в столичното 51-во СУ

...
Инцидент отложи началото на учебните часове в столичното 51-во СУ
Коментари Харесай

Баща на първокласник разлепи зловещи лозунги в двора на столичното 51-во СУ

Инцидент отсрочи началото на образователните часове в столичното 51-во СУ „ Елисавета Багряна ” през днешния ден сутринта. Родител на първокласник е разлепил лозунги и запалил свещи в двора на учебното заведение. В известията учителите са наричани „ убийци ”, предава bTV.

Охранителни камери снимат по какъв начин в 5 ч. сутринта мъж разлепя бележки из целия учебен двор и пали свещи. Разпознат е от управлението като бащата на един от първокласниците.

„ Дърветата облепени с надписи с огромни букви: „ 51 СУ палач на деца ли е? ” Разпръснати на всички места тези надписи и свещи по целия път, което е пъклен злокобно, тъй като свещите са един злокобен знак ”, разяснява шефът на учебното заведение Асен Александров.

Мъжът от дълго време пишел заплашителни писма до учебното заведение. Пращал е писма и през вчерашния ден. От управлението е подаден сигнал до полицията. Притеснени родители с деца в първи клас споделиха, че и те постоянно са ставали обект на закани от мъжа. „ Лично аз, до момента в който бях в болница, беше казано на сина ми, че аз ще умра… Моето дете по-късно месеци не искаше да спи без мен. Това са ненормални реплики на дете в I клас ”, сподели Венера Костова, майка на първокласник. По случая е формирана инспекция.
 







ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР