Инцидент от изминалата нощ. Охранител и минувач са били намушкани

...
Инцидент от изминалата нощ. Охранител и минувач са били намушкани
Коментари Харесай

Мъж, който искал да хване гората, намушка охранител и минувач

 Инцидент от миналата нощ. Охранител и минувач са били намушкани с нож от мъж, нахлул в оръжеен магазин. Случаят е от Горна Оряховица.

Около среднощ чужд индивид се е опитал да разбие оръжеен магазин в Горна Оряховица. При появяването на охранителите мъжът е показал експанзия. 

Мъжът е чужд на полицията. Той е бил тежко въоръжен с " кози крайник " и щанга, с цел да отвори магазина. На служителите на реда обяснил, че е желал да се въоръжи, оповестява Нова.

Пристигналият на място частен СОТ се е опитал да го обезвреди. Мъжът вади нож и намушква единия от охранителите в предмишницата. Минаващ инцидентно жител се пробва да го задържи хващайки го. Нападателят намушква и него в ръката и в гърдите, след което е обезвреден от полицията и арестуван.

Състоянието на потърпевшите е устойчиво. Те са с шевове и са освободени за домашно лекуване.

Мъжът е на 64 години, самотноживеещ. Оказва се, че той е психичноболен. Още през днешния ден би трябвало да бъде наведен в заведение за лекуване. Това, което е споделил на служителите на реда и охранителите е, че се опитвал да се въоръжи, с цел да " хване гората ".

Районът е бил отцепен до рано сутринта. И охранителят, и минувачът са в положително положение.  Образувано е досъдебно произвеждане, което сигурно ще бъде прекъснато, защото мъжът не може да носи наказателна отговорност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР