Инцидент на улица Кавала“ в Бургас за малко не отне

...
Инцидент на улица Кавала“ в Бургас за малко не отне
Коментари Харесай

Срути се жилищна сграда в Бургас и за малко не уби човек

Инцидент на улица „ Кавала “ в Бургас за малко не лиши човешки живот. Рухна постройка, благосъстоятелност на община Бургас, която е за обществено слаби хора. Основната причина е изкопът за нова кооперация. Съборена е част от общинската постройката, до момента в който в нея се е намирал един мъж.
Actualno.com беседва с Чанка Коралска, зам.-кмет по строителство, вложения и районно развиване в Община Бургас: " Информацията, която имам, е от РДНСК. Строителният обект е от трета категория и пълномощията по осъществяване на инспекциите са в тяхната подготвеност. Наши експерти са били там, от предприятието „ Общински парцели “, което дава отговор за настаняването в тази постройка, защото има настанен мъж. Те са били на място, с цел да го изведат и да му дават друго място, на което да го настанят. Човекът, който е настанен там, мисля, че е добре. Разбира се, на никой не му е прелестно, когато си е у дома да усети, че постройката стартира да се срутва. Предполагам, че има някаква нерешителност, само че не мога да кажа нищо повече.
Утре ще имам по-голяма информация за това какви са нарушаванията на изпълнителя, какви са глобите и санкциите, които ще му бъдат наложени и предписанията, които ще му бъдат дадени, тъй като сега към момента сътрудниците от РДНСК работят и нямат завършен протокол. Доста са нещата, които би трябвало де се изследват. Пълната строителна документи, работата на място. Всички вреди, които са нанесени на постройката би трябвало да бъдат възобновени за сметка на отговорното лице, в тази ситуация строителя. И се надявам да бъде по този начин добър и да възвърне вредите ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР