Интригуващо видео, на което се вижда поредната находка на виртуалните

...
Интригуващо видео, на което се вижда поредната находка на виртуалните
Коментари Харесай

Откриха загадъчно съоръжение на Марс

Интригуващо видео, на което се вижда следващата находка на виртуалните археолози от Марс, се появи в един от известните канали за извънземни и необясними феномени в YouTube - Mars Anomalies and Beyond.

Изследователите разглеждали фотоси от повърхността на Червената планета, направени от известния всъдеход "Кюриосити " и ненадейно забелязали, че измежду скалистия пейзаж има нещо друго. Загадъчният обект, който се издигал над скалите и камъните изглеждал като изкуствено основан.

Експертите със страдание означават, че по-рано учените на НАСА постоянно са отбелязвали мащабите на своите фотоси, с помощта на което е било елементарно да се дефинират габаритите на този или оня обект, до момента в който в този момент американската галактическа организация се е отказала от тази процедура. Конспиролозите допускат, че това не е било направено просто по този начин, а е, за да се усложни работата на "космическите детективи " и други откриватели на Марс.

Така че какво се е отдало да открият уфолозите на Марс? В обективите на камерите на марсохода е попаднал чудноват цилиндър с кръговиден връх. Освен това той очевидно стои върху фундамент. Авторите на находката са уверени, че природата не може да сътвори толкоз еднакъв и съразмерен обект, по тази причина тук вероятно са забъркани представители на извънземна цивилизация. Възможно е да става дума за техен монумент или за оборудване, изпълняващо някакви механически функционалности.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР