Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран обект

...
Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран обект
Коментари Харесай

НАСА разследва предполагаемо НЛО над испанския град Аликанте

Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран обект в небето над испанския град Аликанте е привлякло съществено вниманието на Американската организация за галактически проучвания, заяви „ Дейли остарял “, представен от Дарикнюз.

``
реклама

Видеото е снимано по време на стихия този уикенд от компютърния инженер Алехандро Мола. Пред изданието той разказал, че не можел да заспи в събота поради неприятното време и решил да снима зрелищната гръмотевична стихия в нощното небе. След като записал няколко видеоклипа, схванал, че уловил нещо в действителност зрелищно и необичайно, което се движи бързо зад облаците.
 
На видеото се вижда сребърен диск, който скача през облаците. Клипът беше излъчен от испанския Agencia 6 и съгласно Молла, НАСА е отправила публично искане да получи истинския файл от испанската медия, излъчила фрагментите.

„ Чест е да допринеса с фрагменти, които могат да се окажат първите на НЛО над Аликанте “, съобщи Молла пред „ Дейли остарял “. Вестникът твърди, че НАСА към този момент изследва видеото. Междувременно изданието написа, че НЛО запалянковци са съобщили, че имат доказателства за извънземен транспортен съд, идващ Земята за рутинно презареждане с електрическа сила по време на бурята.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 Collector (преди 1 минута) Рейтинг: 20664 | Одобрение: 15064 Америка е велика галактическа мощ! Тя доближи Луната и Марс, до момента в който ватенките надигат шишето!!! COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР