Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София

...
Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ПП-ДБ са обсебени от маниакално желание да управляват София и затова няма правителство

Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София ги създадоха и ги повтарят от опозицията.

Това разяснява в „ Събуди се ” по Нова телевизия ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. 

Според него от „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” са захласнати от „ маниакално предпочитание да ръководят София ”. „ Правят цялата страна пленник на борбата за столицата. Не мисля, че жителите чакат това от нас ”, уточни той. 

Георгиев е на мнение, че диалозите за държавно управление са пленник на изборите за кмет на София. „ Столицата не може да бъде мотивът страната да остане без ръководство. Обсебването от концепцията да ръководят София не може да обрече останалата част от страната ”, безапелационен е той. 

Председателят на СОС изясни, че в края на ръководството на Политическа партия Кирил Петков персонално му е споделил да „ реже ” линии на градския превоз, а финансовият министър предложил в публично писмо да се усилят цените на билетите. 

„ Това е политически спектакъл - ние да бъдем сложени на колене, градът да изпадне колапс, с цел да може дефицитът от Коронавирус и 330% по-високите сметки за градски превоз да бъдат оправдани с неспособно ръководство на ГЕРБ. Не се получи ”, безапелационен е Георгиев.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР