Интимните теми, които ви е срам да обсъждате, дори с

...
Интимните теми, които ви е срам да обсъждате, дори с
Коментари Харесай

Три срамни въпроса за секса и техните отговори

Интимните тематики, които ви е позор да обсъждате, даже с колегата, не са една и две. Но тъкмо поради това ваше стеснение може да възникне недоумение и да пострадат освен връзките ви с обичания, само че и сексът. Как да кажете на обичания мъж, че от семенната му течност вие получавате обрив? Това освен е допустимо, а даже е належащо. За да се спасите от отчуждението и да си спестите комплексите. И по този начин:

Защо се случва по време на секс да издавате звуци с влагалището си и да „ пукате “?
Неочакваното озвучаване по време на ласките в леглото пораждат при противоречие сред размерите на мъжкия и женския сексуален орган. При тази обстановка, по време не секс може да се образува „ въздушен джоб “, а сега на разтривка – да се чуе неприятният тон. За да избегнете конфузния миг, е добре да упражнявате интимните си мускули. Свивайте и разхлабвайте влагалището, с цел да стегнете тези мускули. А преди сексуален акт отделете малко време за предигра. Така, освен ще възбудите оптимално колегата си, само че и ще разкрепостите себе си, а това ще понижи до най-малко опцията от „ музикален акомпанимент “ по време на акта. Ако пък вие по никакъв метод не можете да се отървете от досадните звуци, до момента в който вършиме секс, обърнете внимание при кои пози най-много се случват те. Най-често това става сега, в която лежите по тил със свити към гърдите колена.

Какво да извършите, в случай че се заклещите?
Неконтролираният конвулсия на мускулите на влагалището без вашето присъединяване може да заклещи члена на колегата ви. Опитайте да се отпуснете, да свалите напрежението и да се отдалечите въображаемо от обстановката. Ако можете да станете в това състояние, вземете парещ душ или топла вана. Но помнете, че разполагате единствено с 10-15 минути. След това време, в случай че не сте постигнали триумф в начинанието и към момента сте „ едно цяло “, ще се наложи да се обърнете към Бърза помощ.

Съществува ли алергия от сперма?
Случва се, въпреки и не толкоз постоянно, дамата да е алергична към семенната течност на колегата си. Първо, би трябвало да се уверите, че отокът, зачервяването, обривът и неприятното чувство пораждат, точно когато вършиме необезопасен секс. Алергията по принцип е към протеина, съдържащ се в спермата, а не към сперматозоидите. Повечето дами със семенна алергия са алергични и към други белтъци. Непоносимостта към семенната течност се отключва още след първия полов контакт с мъж и до момента със сперма, след раждане или гинекологични интервенции. Освен това, семенната течност може да съдържа субстанции от някои артикули, които е консумирал сътрудникът ви и към които вие сте чувствителни. Тази алергия рискува да се трансформира в проблем, в случай че вършиме опити да забременеете и да докара до по този начин нареченото имунологично неплодородие. Но, положителната вест е, че през днешния ден този проблем се лекува. Има лекарства, които могат да облекчат признаците на алергията и да оказват помощ за превъзмогването й, написа rozali.com. Една от опциите е инжектирането няколко пъти седмично на белтък от спермата на колегата за постигането на имунен толеранс към него. Но при по-тежки случаи на алергия и при опити за зачеване, може да се стигне и до изкуствено оплождане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР