Интимните отношения на треньора на Ювентус Масимилиано Алегри и приятелката

...
Интимните отношения на треньора на Ювентус Масимилиано Алегри и приятелката
Коментари Харесай

Треньорът на Ювентус надява халката на млада госпожа

Интимните връзки на треньора на Ювентус Масимилиано Алегри и приятелката му Амбра Аниолини са стигнали до връхната си точка. Медиите на Апенините оповестяват, че се задава женитба на хоризонта, като концепцията на двойката е това да се случи следващого лято.

През септември стана известно, че Аниолини е получила годежен пръстен от наставника на " Старата госпожа ". Алегри, който на 11 август мукна 50 години, пък се е решил на стъпката в миг, в който е на върха на славата си. След триумфа на Ювентус над Беневенто той стана трети в листата по брой победи ментор на " бианконерите ".

Избраницата на Алегри е на 40 години. Известна е като певица, шоугърла и акриса. Тя има брак зад тила си с музиканта Франческо Ренга и две деца.

За Алегри това също ще е втори брак. Първият си той подписва през 1994 година, само че следва бракоразвод четири години по-късно. От него той има щерка Валентина, родена през 1995 година, която е звезда в Инстаграм. През 2011 година Макс стана татко за повторно от друга връзка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР