Интервю с майстора-пицар Радо Кирязов, ексклузивната фотосесия „Вампирела“ на Евгения

...
Интервю с майстора-пицар Радо Кирязов, ексклузивната фотосесия „Вампирела“ на Евгения
Коментари Харесай

Марешка Глушук на корицата на Playboy

Интервю с майстора-пицар Радо Кирязов, извънредната фотосесия „ Вампирела “ на Евгения Радилова – Ени, неразказаните истории на Фреди Меркюри и историята на Доналд Тръмп са единствено част от материалите, които гост-главният редактор Любен Дилов-син е подготвил в новия брой на сп. Playboy. Парти сезонът на Playboy стартира стремително с бутиково Love Is In The Air празненство в Megami Club - Hotel Marinela на 15 февруари.

Топ моделите на Playboy Анна Мария Чернева, Диана Цветкова и звездното трио от Playmate Of The Year 2018 - носителката на купата Жанета Осипова и подгласничките й - Дениз Хайрула и Несрин Исинова, направиха същински театър на сцената. Всички участнички получиха дарове от марката Kenzo, предоставени от Beauty Zone. В шоуто се включи очарователната Марешка Глушук, която имаше двоен мотив за празнуване.

Освен че хубавицата изгря в гореща фотосесия, снимана в състезателен център Атама от известния фотограф Ивомир Пешев, сексапилната русокоска отпразнува и рождения си ден, който беше на 13 февруари. Събитието във връзка представянето на новия брой събра столичния хайлайф, а измежду специфичните посетители беше и строителният бизнесмен Йордан Динев.

Комедиантът Ники Станоев също почете празненството в компанията на другари, а една от обичаните им зони беше шоколадовият бар с шотове на Gledfidich и желирани бонбони, направени от началник Радо Стамболов по рецепта за коктейл Beluga Gimlet. Нора Недкова също се появи на празненството на Playboy след дълго медийно неявяване. В компанията на другари пристигна и Евгения Радилова – Ени, чиято извънредна фотосесия „ Вампирела “ излиза в сегашния брой на списанието. За положителното въодушевление на всички посетители се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и Vina Esmeralda.

Дамите получиха специфични дарове – козметични артикули за коса от първокласната марка Selective Professional. Освен да се радостни, публиката беше изключителна впечатлена от един посетител - незрящото момче Добри, чиито родители са също незрящи, е разпален почитател на състезанието Playmate Of The Year и макар несгодите следи всички изяви на палавите зайчета посредством компютърен програмен продукт, който преобразува изображеието в диалект и тон. По този метод той даже е основал почитател страница на настоящата мис Playmate – Жанет Осипова, която персонално поддържа.

За пръв път можа да допре онлайн и Ана-Мария Чернева, и Нора Недкова и Жанет Осипова, всяка от които се отби на масата му да го прегърне, да си поговорят и да се снимат дружно. Тези подиуми развълнуваха всички. Добри беше особено поканен от уредниците на празненството и подложен на една от най-хубавите маси в Megami Club – Hotel Marinela, директно до сцената, с цел да може да чува и усеща и най-малките детайлности от протичащото се там. Love Is In The Air беше единствено началото. Парти сезонът на Playboy продължава с тематични събития през цялата година, само че секси спектаклите ще се организират извънредно в Megami Club – Hotel Marinela и Megami Club Plovdiv.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР