Интервю на звездата на футболния Пари Сен Жермен Неймар разбуни

...
Интервю на звездата на футболния Пари Сен Жермен Неймар разбуни
Коментари Харесай

След интервю на Неймар: Ще отиде ли Меси в ПСЖ?

Интервю на звездата на футболния " Пари Сен Жермен " Неймар разбуни духовете! Ще го забележим ли още веднъж в тандем с Лионел Меси? При това още от идващия сезон?

Бразилецът съобщи, че доста желае още веднъж да играе с Меси, който през цялата си професионална кариера носи фланелката на " Барселона ". Двамата играха дружно в каталунския клуб в интервала 2013-2018 година, като помогнаха на отбора да завоюва 2 пъти шампионската купа в Испания (2015 и 2016 г.) и един път Шампионската лига (2015 г.). През 2018 година бразилецът мина в ПСЖ за рекордните 222 млн. евро.

Снимка: Getty Images

" Искам единствено едно - да играя още веднъж с Меси. Това е, което би трябвало да създадем през идната година. За да изпитаме още един път удоволствието да сме дружно на терена. Клубът знае за това. Бих отстъпил моето място, да играе вместо мен, аз ще съм запаса... Трябва да го създадем идващия сезон! ", съобщи Неймар пред ESPN.

Не е изключено още веднъж да забележим такова съдействие. Лионел Меси - апетитен за един от най-хубавите настоящи футболисти, съобщи желанието си да напусне " Барселона " през лятото на 2020 година Тогава от клуба не почетоха желанието му да се възползва от клаузата за анулиране на контракта си, който изтича през 2021 година Вместо това дефинираха откупната му уговорка в размер на 700 млн. евро.

Интерес към Меси демонстрираше " Манчестър Сити " - клуба, управителен от Хосеп Гуардиола, с който аржентинецът работи добре и в " Барселона " в интервала 2008-2012 година

В " Пари Сен Жермен " Лео също може да получи добра заплата. Медиите във Франция към този момент считат Меси за несъмнено ново попълнение на първенеца на страната в последните 3 сезона.

" Убеден съм, че той ще пристигна в ПСЖ. И не се майтапя ", съобщи Даниел Риоло от " RMC Sport ".

" Messi sera au PSG l'année prochaine. Je suis très sérieux. Messi sera au PSG l'année prochaine "

Daniel Riolo l'affirme, Messi va rejoindre Neymar à Paris la saison prochaine
— RMC Sport (@RMCsport)

Според Гием Балаге от " Sky Sports " Меси сигурно ще напусне " Барса " в края на сезон 2020/2021, когато изтече контрактът му.

" Въпросът е дали ще избере " Манчестър Сити " поради Пеп Гуардиола и Чики Бегиристайн, или ПСЖ с Неймар ", съобщи той.

Снимка: Reuters

Решението на управлението да не се раздели с Меси през лятото докара до неодобрение у почитателите, които упрекнаха мощните хора на " Камп Ноу ", че не почита един от емблематичните си футболисти. Това провокира оставката на президента Хосеп Мария Бартомелу и предварителни избори, които са планувани за януари 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР