Интерпол вече не издирва българина Желяз Андреев и неговите колеги.

...
Интерпол вече не издирва българина Желяз Андреев и неговите колеги.
Коментари Харесай

Интерпол вече не издирва Желяз Андреев

Интерпол към този момент не търси българина Желяз Андреев и неговите сътрудници. Червената бюлетина е свалена и те към този момент са свободни хора, стана ясно преди днешното съвещание на държавното управление. Андреев персонално пристигна в Министерския съвет, а министър председателят Бойко Борисов не пропусна да похвали напъните на кабинета и на основния прокурор Сотир Цацаров по случая. Благодаря на основния прокурор Сотир Цацаров, на Министерство на вътрешните работи и на всички сътрудници и институции, на българското общество, които помогнаха Желяз и другите младежи да не бъдат арестувани и екстрадирани в Съединени американски щати, съобщи Борисов.
Вече съм свободен човек, разгласи пред публицистите и самият Андреев. По думите му аленият бюлетин е подаден за събаряне непосредствено от Интерпол - Вашингтон, с помощта на договарянията, които се водеха сред България и Съединени американски щати.
Андреев беше чиновник в американски прът център в България. Той беше разследван от Съединените щати и арестуван за малко поради подозрение за нарушение на ембаргото за търговия с оръжие със Сирия. По думите му това е най-хубавата вест за него от много време.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР