Интерпол предложи помощ на колумбийските власти за разкриване на извършителите

...
Интерпол предложи помощ на колумбийските власти за разкриване на извършителите
Коментари Харесай

След атаката в Богота: Интерпол предлага помощ на Колумбия

Интерпол предложи помощ на колумбийските управляващи за откриване на причинителите на вчерашния атентат в Богота. Броят на жертвите доближи 21-а. Шофьорът на взривилия се автомобил е обвързван с лява бунтовническа формация.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Генералният секретар на Интерпол Юрген Шток изрази съболезнования на околните на починалите при нападението против полицейската академия в Богота. Готови сме да окажем помощ, се споделя още в изказването. Сред починалите е жена от Еквадор. Това е най-кървавият атентат в колумбийската столица от 2003 та година насам.В Колумбия е разгласен тридневен печал.



Властите ускориха инспекциите по пътищата както и граничният надзор. Шофьорът на камионетката която се взриви е бил разпознат като нелечимо болен 57-годишен мъж, обвързван с лявата екстремистка формация " Армия за национално избавление ". Според източник от разузнаването, на него му е било платено да извърши нападението с 80 кг експлозив.
 Атентат в колумбийската столица Богота Атентат в колумбийската столица Богота
Броят на убитите при атентата против полицейска академия в Богота през вчерашния ден е достигнал 21. 68 души са ранени при офанзивата с кола бомба, се показва в комюни...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР