Интерпол обяви за издирване с червена бюлетина и Георги Станоев

...
Интерпол обяви за издирване с червена бюлетина и Георги Станоев
Коментари Харесай

Интерпол издирва с червена бюлетина Малката Бирма

Интерпол разгласи за търсене с алена бюлетина и Георги Станоев - Малката Бирма - един от по този начин наречените Трите Бирми - татко и двама синове, проличава от уеб страницата на интернационалната полицейска организация. В края на септември от прокуратурата оповестиха, че Евлоги Станоев и двамата му синове - Георги и Антон, са оповестени за общодържавно търсене и упрекнати задочно поради канала за цигари, разрушен в Пловдивско, а в София бяха претърсени техни заведения - заведенията за хранене "Бест " и "Везувий ". Зам. основният прокурор и досегашен началник на спецобвинението Иван Гешев пък разгласи, че държавното обвиняване ревизира дали тестваните заведения за хранене са употребени за пране на пари.
След акцията против Бирмите бяха атакувани и известните предприемачи Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, както и фамилиите им.
Първи за търсене от Интерпол бе разгласен 35-годишният Антон Станоев. Първоначално за 28-годишния му брат Георги, станал прочут с връзките си с някои от най-популярните фолк певици у нас, бе оповестено, че няма данни да е избягал в чужбина, по тази причина бе издирван единствено у нас. Бащата Евлоги Станоев-Голямата Бирма към момента не е разгласен за търсене от Интерпол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР